Menu
Visplank |
€ 17,50 |
Avocado met garnalen |
€ 16,50 |
Steak tartaar |
€ 18,50 |
Carpaccio van rund of hert |
€ 16,50 |
Bietencarpaccio met geitenkaas (vegetarisch) Rode biet | geitenkaas | balsamico | walnoot |
€ 16,50 |
Tapas plateau voor 2 personen |
|
Tomaten-crèmesoep (vegetarisch) |
€ 8,50 |
Kreeftensoep |
€ 11,00 |
Franse uiensoep (vegetarisch) |
€ 9,00 |
Gamba's |
€ 16,50 |
Coquille St. Jacq |
€ 16,50 |
Paling |
€ 16,50 |
Gegratineerde mosselen |
€ 16,50 |
Hertenrugfilet |
€ 29,50 |
Runder entrecôte |
|
Ossenhaas |
|
Lamsrugfilet |
€ 32,50 |
Varkenshaas |
|
Spareribs |
|
Chateau Briand |
€ 33,50 |
Dorade filet Wittewijn saus |
€ 22,50 |
Tong (2 stuks) Gebakken | naturel of picasso |
€ 32,50 |
Vispotje Kruidenroom |
€ 24,50 |
Gamba's (8 stuks) |
€ 26,50 |
Gepocheerde of Getratineerde kreeft |
€ 38,50 |
Groentecurry (vegetarisch) |
€ 21,50 |
Tarta tatin Appel | kaneelijs | slagroom | lauw-warm |
€ 11,00 |
Choco freaky sorbet shake Chocomel | chocolade ijs | chocolade | slagroom |
€ 8,50 |
Papboerke Roomijs | boerenjongens | advocaat | slagroom |
€ 10,00 |
Tropical fruitsorbet 3 smaken | sorbetijs | aardbeiensaus | slagroom |
€ 7,50 |
Dame blance |
€ 12,00 |
Chocoladedroom Chocolade moulleux | ijs | mousse | slagroom |
€ 12,00 |
Kaasplank |
€ 17,50 |
De DagHap (alleen een hoofdgerecht met keuze uit vis of vlees) serveren wij op woensdag t/m vrijdag
€ 16,50 p.p.
Op zondag serveren wij een Lazy Sunday Hap (keuze uit een vis of vlees hoofdgerecht, aangevuld met een soepje van de dag of toetje van de dag).
€ 22,50 p.p.
Op woensdag t/m vrijdag serveren wij een 3-gangen keuze menu voor
€ 32,50 p.p.
Tapas Grande serveren wij in de brasserie (alleen op reservering vooraf)
€42,50 p.p.
Voor groepen vanaf 9 personen hebben wij een 'grote groepen menukaart'.
De dagHap wordt op de dag zelf aan het eind van de middag op onze facebook pagina Wouwse Wereld geplaatst. Zo kunt u vooraf zien wat we als DagHap serveren.
Om teleurstellingen te voorkomen is reserveren (graag telefonisch) gewenst.